pátek 26. dubna 2013

Černá odešla ...

Dnes radikálně změnila vzhled a vrátila se ke své ... Je mi zvláštně, lehčeji, vzdušněji ... 
musím si sama zvyknout ... černá odbarvit nejde ... ;-) 



7 komentářů:

  1. No paaaani, nekecej, tak na to je fakt kusanec odvahy o:-) Obdivuju a tleskam zaroven. Rekla bych, ze docela na pohodu, ne? Premyslim, jestli bych se taky odvazila....ale asi jo, pred 3-mi lety jsem sla ke kadernici s dlouhymi vlasy do puli zad na konecky...pani me asi spatne pochopila a nez jsem zaprotestovala, mela jsem uces, jako Ty pred timto zakrokem, coz byl takovy krucek na puli cesty o:-))) Tak preju krasny vikend a uces urco ocenis v techto letnich stupnich.. Mojkam Leni, papa....
    P.S. Pamatuju si, ze tento sestrich byva desne priiiima na omak....

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, no, já zííírám!!! Už bych na to odvahu neměla! Ale kdysi jsem byla taky hódně nakratičko a bylo to hrozně příjemný, jen vím, že se mi to brzy omrzelo a pak překonat délku, kdy to je účes-neúčes, to bylo peklo. Mně to dělá problém i teď, už rok se snažím marně nechat narůst delší vlasy než mikádo a je to pro mě utrpení, mám šíleně husté vlasy (takže s každým centimetrem navíc, si připadám jako, kdybych měla na hlavě střechu:o))a při každé návštěvě kadeřnice, aby upravila konečky, jsem to nevydržela a nechala to zpátky ostříhat! A teď jsem opět ve fázi nechat to narůst:o))

    OdpovědětVymazat
  3. No a já bych tuplem neměla odvahu:-))))
    Jsi dobrá!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tomu říkám jarní sestřih! Moc Ti to sluší ;o)! Černá odbarvit jde, ale výsledný efekt je děsný, oranžovo-něco, kamarádka to přepískla s barvou a odbarvila to a bylo to přííííšernýýýý! Opravdu lepší jít na holou hlavu, než to, co na ní měla pak ona... krásný jarní den a hlavně teplíčko, L.

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, Leni - jsi odvážná, ale - stálo to za to - máš to super!!!! Pěknou neděli, Lumpi

    OdpovědětVymazat
  6. No paráda, jsi šmrncovní ženská! Taky už jsem měla hlavu oranžovou i dokonce zelenou. Měla jsem jít tenkrát taky dohola. Ale odvaha nebyla.

    OdpovědětVymazat
  7. jé tohle mi uniklo. sluší ti to!

    OdpovědětVymazat