středa 30. prosince 2015

Rok budoucí




Rok tento je skoro u konce a ten příští čeká. Na mysl mi přichází mnoho myšlenek, přání a plánů. Jistě bych ráda více četla, jistě bych ráda více byla.

Letos se musím pochválit. Přečetla více knih než dříve a pomalu rozvinula myšlenku na "cestu". Pokračuji v józe a začala jsem chodit na tai-chi. Sporadicky, ale i to je dobré.
Letos jsem i více pletla, ale bohužel téměř nešila.
A začala jsem se učit španělsky.
Snažím se ze všeho nejvíce podporovat ty kolem mne. Mé dcery, muže i ty blízké.

Ten rok příští pokud to dopadne, tak půjdu s tatínkem na Cestu do Santiaga. Maminka se po operaci zdárně zotavuje, tak bude moci zůstat bez nás doma. Dovolená je již v práci domluvena na celý měsíc. Rodina se mnou trpělivá a počítají s tím. Muž je báječný a děti objímám.
Pomalu jsem začala nakupovat výbavu a pár věcí, které budou potřeba. Hlavně se těším na tu dřinu, tu zátěž a volnost zároveň. Budu utahaná a zničená a tak šťastná.

Snad i šití, pletení a tvoření, které mám ráda přijde na řadu. Po pravdě to moc tolik neplánuji. To chodí samo impulzivně, tak jako celá má podstata.

První půl roku strávím přípravami jazykovými, studijními i fyzickými. Musím se rozmyslet, zda opravdu zkusím zas přijímací zkoušky na vysokou. No nemá to ten můj muž se mnou lehké. A hlavně se připravit více zas po fyzické stránce. Chození, běhání bez zátěže i s ní.

Dalším velkým otazníkem je zahrada. Možná bude vše jinak než doposud ... Uvidíme ... Pokud ano, tak bude plno radosti a práce i tam.

No uvidíme. Ten rok příští bude ... a bude fajn. Ať je fajn i u Vás.
 









7 komentářů:

  1. Lenko, to jsou krásné plány, přeju a´t vše vyjde co nejlépe a i když to nebude podle plánů, tak a´t je to dobře prožité....a doufám, že se i v tomto roce uvidíme:-) Protože to je vždycky fajn!

    OdpovědětVymazat
  2. Letní, držím palce, ať jsi hlavně šťastná a to na jakékoli cestě, kterou si zvolíš .

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné plány přeji ať je rok 2016 pro všechny takový jaký si přejí :) Tu jogu bych si měla dát taky jako předsevzetí a s tím spojenou jízdu autem :) Krásný rok Radana

    OdpovědětVymazat
  4. ♥ šťastnou cestu novým rokem, Leni ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Lenka, Tebe a celej rodine prajem všetko dobré do doku 2016, hlavne veľa zdravia ... Gabriela

    OdpovědětVymazat
  6. Lenko, na tvoji pouť se vyloženě těším. A na to, jak pak o ní budeš psát a vyprávět.
    A závidím ti, že tam můžeš jít se svým tatínkem.

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, říkala jsem si, že letos by tě ta cesta měla čekat a vidím, že bude. Celý tento článek je nabitý tak skvělou energií. Přeji ti, ať jde vše jako po másle a nejen ta cesta.

    OdpovědětVymazat