pátek 20. února 2015

Plánování začíná

Slovo dalo slovo a plány na příští 2 roky možná i déle se změnily. Budeme se připravovat na příští rok na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela. Myslím, že je ten správný čas. Zatím to vypadá na mne a mého otce. Muž zatím přemýšlí, ale spíš se přikloní k pozici domácího zázemí pro naše děti a možná za námi dorazí do cíle. 

Momentálně pročítáme různé webové stránky a hledáme informace. Výběr trasy bude hlavně na otci, protože já bych se klonila pro francouzskou trasu již z Francie, ale obě další jsou velmi krásné a lákavé. Délku musíme také probrat. Zda z Leone, zda z portugalského Porta. 

V 1. fázi mne čeká trocha tréninku u nás. Svatojakubskou pouť by měl každý podniknout již ze svého rodiště. Ale hlavně mne čekají lekce španělštiny. Báječný směr i cíl. 

Už teď vím, že budu chtít jednou projít všechny 3 trasy. Možná jednou až z Čech.







Dnes jsem dostala krásnou kytici od mého muže k zítřejšímu svátku. No a ručička váhy ukázala 80,5kg .. což je téměř 6kg méně než na začátku roku. Čtu sedmou knihu a trvá mi velice dlouho. A pletení pokračuje skvěle. Již načínám 6té klubo a za chíli budou dopletena záda. 

5 komentářů:

  1. To jsou krásné zprávy, všechno totok!! Gratuluji, moji rodiče šli do santiaga několikrát (tu poslední 100km část), velký zážitek i pro všechny blízké, máte před sebou velké věci:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný plán. Taky na tu pouť myslím.

    OdpovědětVymazat
  3. wow. :-) A gratuluji k úbytku váhy.

    OdpovědětVymazat
  4. jsi neuvěřitelná. fakt nechápu a obdivuju, co všechno zvládáš a jaké odvážné máš plány...ať ti to vychází.

    OdpovědětVymazat
  5. jsi neuvěřitelná. fakt nechápu a obdivuju, co všechno zvládáš a jaké odvážné máš plány...ať ti to vychází.

    OdpovědětVymazat