neděle 1. února 2015

Měsíc je za námi

Letošek utíká.

Zlepšila jsem čtení. Skóre 5ti knih za měsíc je u mne až neuvěřitelné.
14dní pracují na svetru a už mám tak 20cm. Jsem nadšená.

Stihla jsem trochu teplotovat. Bohužel. Ikdyž jsem podstoupila vyjmutí mandlí, i tak je krk náchylný a citlivý. Musím se o sebe starat a odpočívat.

Stravovací omezení se mi vžívá a kůže je klidnější. Spojeno s tím jde dolů i trochu váha, což není na škodu.

Tak hezky je mi v poslední době po boku mého muže. Tak ráda jsem, že i s rodiči se snažíme a je to milé. Dcerky jsou sluníčka. Musím je často objímat. Kolik radosti mi dávají.

Jen šití mi nejde přes prsty. Není ta správná chuť, a to tu leží tolik krásných látek...

Ráda bych zlepšila cvičení. Stále pokračují v józe a začala jsem chodit i na cvičení na misích. Je to makačka.

Kurz focení se o měsíc odložil, tak doufám, že se uskuteční.

A stojím sama před sebou a rozhodnutím, zda pokračovat ve studiu, či nikoliv. Mám teď znatelně víc času na děti a i zdravíčku a tělíčku to prospívá, ale stále váhám. No uvidíme.

3 komentáře:

  1. Ahoj Leni, jsem ráda, že se ti daří dobře. S šicí náladou/nenáladou tě naprosto chápu. A se studiem neporadím, páč já jsem hrozná "zrazovatelka". Sama bych se do studia už rozhodně nehrnula, i když... nikdy neříkej nikdy. A kdyby mě něco jóoo chytlo, tak jedině to. Ale jen tak něco, co by mě neba... to už nikdy. A že rok 2015 letí, to si piš. I mně. A to by měl dědoušek můj milovaný dneska 71 let. Jsme od sebe 40. Tak byl dnešek vzpomínkovej.

    OdpovědětVymazat
  2. Joga je super nejaky patek jsem cvicivala power jogu ani nevim proc jsem prestala. Se sitim to mam taky naprd . Se skolou... No ja jsem spatny radce kdyz jsem skoncila pred statnicema ... Ale kdybych mela zacit znovu tak studuju uz jen to co me bavi :-) nebo by me musel nekdo joooo hodne motivovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, chápu šití/nešití a takovéto bilancování..Všechna rozhodnutí, která uděláš budou správná a přijdou ve správný čas....Všechno má svůj čas...Hodně zdraví a sil!!!

    OdpovědětVymazat